NeoBT. In beta pentru early adopters.

NeoBT.
Doar pentru
|

 

#neopersonal #neobusiness

Neo Smart.
Facturare la modul inteligent.

Bun venit în 2020! Un an grozav pentru facturare. Te sincronizezi cu softul SmartBill și gata! Cum, nu ai SmartBill? Dă o fugă la BT Store. Ai SmartBill? Gata. Îți vezi de drum. 

 

Adică faci facturile de oriunde. Fie din biroul tău personal, de regulă mașina ta, sau chiar din aeroport. E sigur că nu mai greșesti vreo cifră la contul furnizorului că știi doar, softurile au obiceiul să nu greșească. Încasezi facturile mai rapid și, în general, câștigi muuuult timp. 

Neo Flow.
Lasă-te purtat de flow. Cash flow.

Cash flow-ul e oxigenul afacerii tale, știm asta. Și ca afacerea ta să nu ajungă să respire greu, îți oferim tot felul de instrumente care te ajută.

 

Poți cere direct din #neo emiterea de instrumente de debit: cecuri, bilete la ordin, cambii, ordine de retragere de numerar. Și poți administra la fel de online și la fel de simplu evoluția biletelor și a cecurilor. Tap, tap, tap și banii curg mai sigur și mai ușor. Iar afacerea ta respiră ca un alergator de cursă lungă.

Neo EasyPay.
Salarii și plăți? Sunt ca și facute.

Yesss! Finally ai scăpat de “nu pot că am de făcut o plată și n-am timp azi că trebuie să plătesc salariile.” Acum poți importa fișiere de plăți și să plătești online salariile, direct în conturile angajaților. 

 

Și încă o chestie interesantă, în funcție de IBAN-ul benficiarului, #neo știe singur ce tip plată faci. Simplitate? Checked. Timp câștigat? Checked. Cum să nu-ți placă #neo? 

Neo Store.
Mega-mallul de soluții non-bancare.

Bun venit în magazinul virtual care îți poate rezolva o mulțime de probleme! Cashflow management, consultanță, e-commerce, soluții financiar contabile, resurse umane, chestiuni medicale... You name it, we have it or we’ll definitely have it soon. 😊

 

Cam orice ți-ar trebui pentru eficientizarea afacerii. Cu alte cuvinte, vii cu semne de întrebare și pleci cu de semne de exclamație - de bucurie, bineînțeles!

Neo Radar.
Cel mai bun prieten financiar

"Pssst... vezi că ai făcut de două ori o plată către un furnizor. Ai grijă, ca nu prea mai ai bani în contul de salarii. Vezi că ar fi timpul să faci plata utilităților." Păi dacă nu de asta există prietenii pe lume, atunci pentru ce?

  

Întalnește-l pe Neo Radar sau Neo BFF, prietenul tău AI care învață cumințel, zi de zi, comportamentul tău financiar și îți poate da sfaturi pe baza acestuia. Asta însemnă să ai best financial friends. Și dacă totul devine digital, de ce nu ți-ai face deja prieteni AI?

Neo Cash.
Cardul tău invizibil.

Unii au în portofel cardul de metal sau portocaliu sau de alte culori. Cu #neo ai un card invizibil. :)

  

Da, entuziastule digital, invizibilul e noul trend în tech. Așadar, lasă cardul acasă, mergi la bancomat, #neo îți dă un cod, îl introduci și tzzzzt... here is your cash. Unde mai pui că la o adică nici nu trebuie să ieși din casă - trimiți codul altcuiva și poate face asta în locul tău. Frumoasă mai e #neoviața!

Neo Control.
Nu-ți scapă nimic.

Și ce dacă ai conturi și la alte bănci? Dacă de #neo îți place mai mult, adaugă-ți din două tap-uri, celelalte conturi aici și poți ști oricând tot ce mișcă – câți bani ai, ce tranzacții ai făcut. În toate conturile tale din BT, ING, Unicredit, BCR sau Revolut. Nu e tare? Și dacă te răzgândești, le poți șterge oricând din aplicație, pentru că știm cât îți dorești să ai un buton de undo în viața reală.

Neo Widget.
Ai totul mai aproape.

Folosești widget-urile pentru a urmări rapid email-urile sau vremea. De ce nu și banii din cont sau plățile favorite?

 

Neo Acces.
Acces la prima vedere.

Neo știe cine ești doar dacă îl privești. Acum îți poți semna tranzacțiile sau intra în cont aruncând o privire. Face Signature îți aduce un nivel de siguranță crescut, dar și confortul că intri în cont mai ușor ca la tine acasă.

 

Neo Secure.
Mai multă siguranță.

Mai ales azi, când stilul tău de viață e atât de mobil. Așa ne-a venit ideea sa îți oferim tot controlul asupra cardurilor tale - le poți bloca sau debloca, poți schimba limitele tranzacțiilor și îți poti modifica PIN-ul direct din aplicație.

 

Neo Connect.
Rămâi la un tap distanță de noi.

No worries! Datele de contact ale Relationship Manager-ului alocat afacerii tale se salvează automat în aplicație. Cum ai atins ecranul, cum intri în legatură cu acesta.

 

O #neoexperiență. Pe desktop, pe mobil. Pe bune.

Tap, tap sau click, click. De acasă, pe vârf de munte sau cu picioarele in nisip, poți face #neobanking. În timp ce te bucuri de #neoviață.  

În viață, mai bine întrebi decât să nu întrebi. Și la fel și în banking.
 • Ce este #neo?

  #neo este un hacker special antrenat să-ți golească în fiecare lună contul de tichete de masă. Glumim, bineînțeles! :) #neo este noua noastră platformă de online banking, mai precis Internet și Mobile Banking. Și, cu ajutorul tău, va deveni cea mai tare din România!


 • Pot folosi și BT24 în continuare?

  Te-am prins. :) E clar că nu ai încercat #neo dacă ai ajuns să ne pui această întrebare. Răspunsul este da. Dar o să vezi cât de repede uiți de BT24 după ce încerci #neo.


 • Vreau și eu #neo. Ce trebuie să fac?

  Doar tap sau click pe butonul "vreau #neo" din pagina neobt.ro, completezi cu datele tale și gata. Ajungi în #neobanking :)


 • Cum îmi pot bloca cardul din #neo?

  Super-fast. În #neoapp o poți face direct din dashboard. Tap pe cardul dorit și selectezi opțiunea "Blochez/deblochez cardul".


 • Mi-am uitat parola. Cum resetez parola pentru #neo?

  Ni se întâmplă tuturor să avem nevoie de o schimbare de parolă. În #neoapp, dacă nu te poți loga, accesează link-ul "Mi-am uitat parola" din ecranul de logare și urmează pașii. Dacă vrei să schimbi parola după logare, accesează Poza de profil/ Setări de siguranță/ Schimb parola de Mobile Banking.


 • Pot sa am #neo și dacă nu sunt client BT?

  #neobankingul este pentru toți. Toți clienții BT. :)  Dar dacă nu ești unul, poți deveni client BT în doar 10 minute, printr-un proces 100% online. Easy-peasy. Plus că merită, ai să vezi.